„Grybukų“ keptuvė, Migiris
Dar iš vaikystės dalis suaugusiųju prisimena, kaip mama kepdavo grybukus didžiosioms šeimos šventėms - artimųjų vestuvėms, krikštynoms ar jubiliejams.
Kaskart namuose pasklisdavo salstelėjęs kepinių aromatas, kuris prie langų viliodavo ir kiemo vaikus. Kas jaučia nostalgiją šiems skanėstams, kuriuos kepė mama ar močiutė, bus proga nusipirkti Lietuvoje pagaminta „Grybukų“ keptuvę ir savo šeimą pradžiuginti naminiais gardėsiais!
Medžiaga: aliuminis.
Išmatavimai: 42 x 18 x 4.5 cm.
Svoris: 2,1 kg
„Grybukų“ receptas
Tešlai reikia:
- 4 kiaušinių trynių
- 4 valg. šaukšto cukraus
- 100 g sviesto
-
0,5 stiklinės grietinės
- 1 pak. vanilinio cukraus
- 0,5 arb. šaukštelio sodos
- 3-4 stiklinės miltų
Glajui reikia:
- 1 kiaušinio baltymo,
- 0,5 stiklines cukraus pudros (jei per skystas glajus, dekite pudros)
Darbo eiga. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę supilti nugesintą sodą. Tada išmaišyti ir supilti į trynius. Sviestą išlydyti, bet neikaitinti. Suberti vanilinį cukrų ir miltus. Tešlą išminkyti.
Pristatymas |
Pristatymas |
7 d.d. |